Mergi la conţinutul principal

Filosofia noastra

Valori

In centrul valorilor la care adera AAIF se afla, ca element fundamental, grija pentru Om. Aceste valori alcatuiesc coloana vertebrala a fundatiei, baza oricarei actiuni intreprinse sii primele lucruri pe care dorim sa le insuflam angajatilor, colaboratorilor si partenerilor nostri.

Perspectiva

Privirea de ansamblu, indreptata spre viitor, ne permite analiza predictiva a fiecarui pas in dezvoltarea si progresul organizatiei, fara a uita niciodata telul propus, Omul.

Respect

Ne asumam vocatia de lider si formator de opinie, considerand respectul mutual ca baza a oricarei relatii intre pacientii, colaboratorii si membrii echipei.

Individualitate

Metodele noastre sunt adaptate si personalizate fiecarei noi provocari pentru ca doar respectand individualitatea putem construi un sistem gata oricand sa adopte solutii curajoase, unice, originale.

Daruire

Devotamentul fata de valorile organizatiei si pasiunea pentru ceea ce facem ne permit sa transferam cunoasterea si expertiza noastra in dezvoltarea de servicii medicale de avangarda in domeniul imbatranirii cerebrale.

Excelenta In tot ceea ce facem.

Misiunea fundatiei este de a integra progresul stiintific conceptului holistic original de medicina predictiva, preventiva si personalizata pentru a oferi pacientilor, corpului medical si stiintific instrumentele care sa faca din medicina imbatranirii cerebrale medicina longevitatii.

Viziunea se refera la aspiratiile fundatiei de a fi liderul transformarii celor mai noi cuceriri stiintifice in arta de a imbatrani frumos.