LiveWell

LIVEWELL logo

LiveWell: Promovarea unei vieti sanatoase pentru pacientii cu Parkinson prin intermediul unei Retele Sociale ICT de Educare si Formare profesionala

527943-LLP-1-2012-1-PT-GRUNDTVIG-GMP

Timetable: from 10/12 to 10/14

www.livewell-community.eu

Project Consortium: INOVA+, Portugal (Coordinator); University Plymouth (UoP), United Kingdom; BitMedia, Austria; Parkinson Association of Madrid (APM), Spain; Ana Aslan International Foundation (AAIF), Romania; Samvil ehf Fjarkennsla.com (Samvil), Iceland; and Brežice General Hospital (BGH), Slovenia.

Proiectul LiveWell doreste dezvoltarea unei aplicatii care sa combine flexibilitatea, multi-functionalitatea si interactivitatea, alcatuind un mijloc de comunicare bazat pe un sistem Web. Aceasta aplicatie va contribui semnificativ la mentinearea unei stranse conexiuni intre bolnavii de Parkinson si personalul de ingrijire si de asistare medicala in cadrul unor Comunitati Sociale dedicate. Platforma Web LiveWell va avea doua functii principale:

(I) Instruire: ofera atat pacientilor cu Parkinson, cat si personalului medical cursuri interactive de formare, exercitii si pachete de informatii cu privire la afectiunile, ingrijirea si contribuirea la imbatranirea activa a bolnavilor.

(II) Comunitatea Sociala: permite interactiunea intre pacientii cu Parkinson, precum si intre ingrijitori si personalul medical care vor avea posibilitatea de a-si furniza unii altora sfaturi cu privire la metodele de ingrijire, de a face schimb de idei sau resurse, sau pur si simplu, de a-si impartasi experienta in tratarea pacientilor cu Parkinson.